top of page

Laat de magie van Zijn in de woestijn je raken,
Durf je lichaam te volgen,
Beleef je passie!

 

VOLGENDE DATA: 16-25 MAART 2020

(Nieuwe maan op 24/03)

THEMA

Je liefdesrelatie met plezier en vreugde voeden!

 

Een uitzonderlijk romantisch avontuur,

De woestijn bedekt je met een fijn goudpoeder,

Haar zachte warmte nodigt je plezier uit,

Elke gewaarwording wordt sensueel,

Het aanvoelen van het zand erotiseert

Een uitnodiging om je passie aan te wakkeren,

Om samen met de herboren oerman en oervrouw in jou te lachen

Om te leven op het ritme van de zon en de maan,

Om van elke vrucht, elke druppel water te genieten,

Om in elkaars ogen de vlammen van het vuur te zien schitteren,

Om het huid-tot-huidcontact ultrasensitief aan te voelen!

We verblijven op deze plek tot dag 9: na het ochtendontbijt en het opruimen van het kamp, rijden we naar de Blue Lagoon aan de golf van Aquaba, een bedoeïenen-kamp, waar elk koppel voor de laatste nacht in een strandhut logeert. Deze lagoon is zeer uitgestrekt, warm en ondiep. In de namiddag zal Taha, één van onze begeleiders u mee begeleiden tijdens een snorkelduik tussen talrijke gekleurde vissen en een zeer divers aanbod aan koralen. Deze regio is wereldwijd gekend voor dit fascinerend schouwspel en trekt reizigers van over de hele wereld aan.

 

Op dag 10 nemen we tenslotte een kleine vissersboot om in een 20tal minuten terug te varen naar Dahab en van daaruit per taxi naar de luchthaven te gaan. 

 

Nog enkele woorden over de begeleiding:

 

Ze berust op de Tantra en Tao-leer. We besteden ongeveer een uur per dag om in groep, doch enkel met je partner, enkele praktijken te beoefenen.

Er wordt ook ongeveer een halfuur genomen om een liefdesritueel uit te leggen dat u met uw geliefde in afzondering kan verkennen.

Het geheel berust in de eerste plaats op het begrip respect van de intimiteit en de grenzen van elk persoon.

 

Elke deelnemer kan ook tijdens deze trip één of meerdere persoonlijke en/of koppel-coaching aanvragen (dit gebeurt dan meestal tijdens de vrije momenten in de namiddag).

DE REIS

Na de landing gaan we op dag 1 onmiddellijk de woestijn in: we worden aan de luchthaven opgepikt voor een rit van ongeveer 1 ½ u op de enige baan naar het noorden, die we verlaten om per 4X4 over zand bij de eerste kampeerplaats aan te komen. 

 

Onze verblijfsplaats voor de komende 2 dagen. Het kamp wordt zo ingericht dat elk koppel over voldoende ruimte beschikt en zo een veilige intimiteit kan behouden. U leert in de woestijn te leven: hoe u, in deze bijzondere omstandigheden, een vuur kan maken, hoe u kan koken zonder het geheel met zand te kruiden, hoe u elkaar kan helpen bij de dagelijkse wasbeurt… allemaal oer-handelingen die u meer in uw lijf brengen en uw geest verlichten van alle beslommeringen.

 

Dit betekent dat jullie steeds meer in autonomie kunnen leven.

Zo ontstaat een kader waarin jullie jullie eigen « Journey » zullen creëren, jullie eigen « Love Quest ». Jullie leven vrijer, in een eenvoud en stilte zonder vergelijk.

 

Na het ontbijt maken we samen een ochtendwandeling, waar enkele bewustzijnsverruimende oefeningen worden aangereikt. In de namiddag, terug in het kamp, krijgt elk koppel ruimte om alleen door te brengen.

U krijgt ook suggesties om rituelen met uw partner te beleven. Bij valavond komen we telkens bij elkaar voor de avondmaaltijd en om te genieten van het samenzijn met de bedoeïenen.


Op dag 4 gaan we naar een andere kampplaats: terwijl onze bagage per jeep wordt overgebracht, kan de groep zich verplaatsen te voet over berg en door canyons, per kameel (er wordt hiervoor een supplement van om en bij 25€ p.p. gevraagd), of met de jeep.

 

Aangekomen op deze plaats, kan u daar voor een nog meer afgezonderde plaats kiezen. U kan er ook voor kiezen om een periode helemaal alleen met je partner te blijven (de maaltijden worden naar jullie toegebracht).

 

De hoofd-intentie van deze momenten: samen zijn zonder afleiding, noch verstoring in de aanwezigheid die jullie aan elkaar kunnen schenken.

De zachte en rustgevende energie van de woestijn is jullie voornaamste steun in het voeden van jullie Liefde.

 

Een kostbaar en uniek juweel is dan in jullie beider handen!

VOOR WIE

Elkaar ontmoeten in een harmonieuze en levendige intimiteit vraagt van elke partner om eerst aanwezig te zijn bij zichzelf:

hoe kan je anders aanwezig zijn bij je geliefde? 

In onze westerse maatschappij is dit een weinig gekende en beoefende kunst. 

De woestijn heeft deze merkwaardige eigenschap om deze aanwezigheid in onszelf

op een eenvoudige en ontspannen manier te steunen.

 

Er zijn heel wat woestijnen in de wereld maar de Sinaï-woestijn heeft iets zeer bijzonders.

De sporen van de verschillende gidsen die er een heilige geschiedenis hebben geschreven, zijn nog steeds voelbaar.

Wanneer samen hand in hand jullie deze plek betreden, tonen jullie je bereidheid en aanvaarding om het Mystieke kracht

jullie te helpen in het creëren van jullie eigen Sacrale Intieme Relatie.

REGISTRATIE
  • voor wie: koppels

  • duur: 10 dagen

  • data: van 16/03 tot 25/03/2020

  • tarief: 1.135€ p.p.

  • 1.035€ bij inschrijving vóór 18/12

bottom of page